Hírek

Pályázati hírek - 2013. augusztus 30, péntek

„Középpontban az INNOVÁCIÓ”

A Dél Dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség Nonprofit Kft.
innovációs ötletpályázatot hirdet

„Középpontban az INNOVÁCIÓ”
címmel


Van egy jó ötlete, de nem talál hozzá támogatót?
Szívesen bemutatná fejlesztését neves szakértőknek?
Szeretne innovatív projektjének nemzetközi visszhangot?


Ha szívesen bemutatná innovatív ötletét egy szakértői zsűri és az üzleti élet szereplői előtt,
ha szeretné megvalósítani ötletét, termékké alakítaná a találmányát vagy külföldi partnert keres vállalkozásához, jelentkezzen a „Középpontban az INNOVÁCIÓ” című ötletpályázatra és nyerje meg az 5.000 € összértékű fődíjat!

A pályázók köre:

 hallgatók, doktoranduszok,
 kutatók, kutatócsoportok,
 vállalkozók,
 klaszterek,
 feltalálók.

Díjak:

 A legjobb pályamunkát 5000 € értékben innovációs utalvánnyal* díjazzuk.

 Külön elismerésben részesül a leginnovatívabb ötlet, a legpiacképesebb pályázat, valamint a legjobban kidolgozott projektötlet.


A verseny menete:
 Töltse ki a pályázati űrlapot és a mellékletét képező 2 nyilatkozatot, amely letölthető a http://ddriu.hu/htmls/hirek.html?ID=480 linkről.

 Az összeállított pályázatát küldje el 2013. szeptember 30. 12:00-ig a rita.temesvari@ddriu.hu e-mail címre. Az aláírt nyilatkozatokat személyesen vagy postai úton kérjük benyújtani a Dél-Dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség Nonprofit Kft. székhelyére (H-7621 Pécs, Király utca 23-25.). Postai küldemény esetén a borítékon kérjük feltűntetni, hogy „Középpontban az Innováció”.

 A befogadott pályaművek az előértékelést követően a 2013. október 10-i döntőn egy tizenöt perces prezentációval kerülnek bemutatásra, amit szakavatott zsűri értékel. A döntő megrendezésére a Magyar Tudományos Akadémia Pécsi Területi Bizottság Székházának Zsolnay termében (Pécs, Jurisics M. u. 44.) kerül sor.

 

PTE ÁOK 

Pályázati és Innovációs Iroda
 

Letölthető dokumentum(ok)

Hírarchívum