Hírek

TDK hírek - 2019. szeptember 9, hétfő

VIII. TDK Börze - Jelentkezési felhívás Intézetek és Klinikák számára

Tisztelt Intézetigazgató Asszony/Úr! Tisztelt Intézeti/Klinikai TDK felelős Asszony/Úr!

2019. október 9-én (szerdán) 10:00 - 15:00 között a Dr. Romhányi György Aulában kerül megrendezésre a VIII. TDK Börze, melyen intézeteink és klinikáink számára lehetőséget biztosítunk a bemutatkozásra.

Az esemény elsődleges célja, hogy megismertessük hallgatóinkkal az egyes intézetek, klinikák TDK tevékenységeit és arra sarkalljuk Őket, hogy minél korábban kezdjenek el kutató munkát végezni. A TDK munka inspiráló mind a kutatómunkát végző egyetemi hallgató, mind az őt irányító témavezető számára. Jelentősége elsősorban nem is egy-egy új tudományos eredmény megszerzésében, hanem egy szakterületre való rálátás és a kritikus gondolkodás elsajátításában rejlik. A TDK tevékenység ösztönzése kiemelten fontos Karunk számára, hiszen a kutatói, oktatói utánpótlás nevelés első lépésének tekinthető.

Kérem intézeteink vezetőit, TDK felelőseit, hogy ezen célok figyelembevétele mellett biztosítsák intézeteik jelenlétét az idei évi TDK Börzén, bemutatva a intézetükben folyó TDK tevékenységet.

Kérjük, részvételi szándékukat az on-line űrlap kitöltésével jelezzék 2019. szeptember 25-ig.

A tavalyi évhez hasonlóan minden jelentkező számára biztosítunk asztalt, székeket, valamint az intézet/klinika nevével ellátott posztert. Az asztalokhoz nagyképernyős televíziót vagy projektort korlátozott számban szintén tudunk biztosítani.

Szíves együttműködésüket köszönve,

Prof. Dr. Nyitrai Miklós                                            Prof. Dr. Ertl Tibor

dékán                                                                         TDT elnök

 

Hírarchívum