Hírek

Egyéb hírek - 2019. április 4, csütörtök

„Mindennapok a #pécsiorvosin” - Fotópályázat

A Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara fotópályázatot hirdet Mindennapok a #pécsiorvosin címmel, magyar, angol, illetve német programban résztvevő hallgatók számára.

Pályázat célja: Egyetemi élet bemutatása a Ti szemszögetekből. Teljesen szabad kezet kaptok ahhoz, hogy megjelenítsétek egy kép formájában a tanórák alatti időszak hangulatát vagy az utána együtt eltöltött szabadidős tevékenységeket. Kíváncsiak vagyunk a tanulás vidám (s néha szomorú) pillanataira és azt követő közös levezető bulizásokra. Szóval szinte bármit küldhettek, ami egy orvostanhallgató mindennapjait bemutatja.

Ehhez nincs más dolgod, mint képeket készíteni a telefonoddal, fényképezőgépeddel, bármilyen eszközzel.

A pályázók köre: A pályázaton részt vehet minden magyar, angol és német programban lévő, hallgatói jogviszonnyal rendelkező diák és PhD hallgató, aki úgy érzi, hogy szívesen megmutatná a mindennapjait a Karon.

A pályázat benyújtása: Az elkészített képeket az Instagramra kell feltölteni, az alábbi hashtaggel: #pécsiorvosi. (angol: #medschoolpecs) Természetesen ezeken kívül más #-eket is használhattok, ami a képetekre jellemző.

A pályázóktól egy, maximum öt képet várunk, egyben feltöltve.

Határidő: A fényképeket minden hónap utolsó napjáig várjuk, a megadott hashtaggel.

A beérkezett pályázatokat minden hónap utolsó napján a szakmai  zsűri véleményezi, és választja ki a nyertes pályázót.

Nyeremény: Havi egy kari nyereményt ajándékozunk a legötletesebb fotóért cserébe (bögre, pendrive, táska, pulóver…). A nyertest Instagram üzenet formájában fogjuk értesíteni.

* A feltöltéssel a pályázó hozzájárul, hogy a képi – és hangfelvételt a Pécsi Tudományegyetem marketing és remarketing célokra felhasználja. Továbbá hozzájárul, hogy a Magyar Felvételi és Hallgatói Szolgáltató Iroda az eredeti fotókat elkérheti.

 

Pályázattal kapcsolatban bővebb információ kérhető:

Magyar Felvételi és Hallgatói Szolgáltató Iroda

7624 Pécs, Szigeti út 12., I. emelet

Lorencz Máté

Tel: 0672 536212 (36212)

E-mail: mate.lorencz@aok.pte.hu

Hírarchívum